Edelsteen Armband Chakra (set van 7)

€ 52,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3-7 dag(en)

Beschrijving

Edelsteen Armband Chakra (set van 7)

+ Prachtige armbanden, gemaakt van echt natuursteen
+ Geregen op elastiek, dus past altijd
+ Dit product heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding
- Is een natuurproduct, dus geen armband is hetzelfde

Een prachtige set van chakra armbanden. De armbanden van de 7 Chakra Edelstenen Armband Set zijn elastisch. Elke armband staat voor een specifieke chakra en bevat unieke edelstenen. Je kan ze los dragen, maar ook alle 7 tegelijk. De gebruikte edelstenen zijn: Amethyst, Sodalite, Lapis Lazuli, Groene Aventurine, Gele Calciet, Carneool, Rode Jaspis

Wat zijn chakra’s?

Chakra is Sanskriet voor ‘wiel’ en betekent wiel van energie. Het zijn de energiecentra in je lichaam. De meeste tradities gaan uit van zeven chakra’s. Soms wordt er ook van acht of negen gesproken. De chakra’s samen vormen een systeem. Dat betekent dat ze effect op elkaar hebben en samenwerken. Ieder chakra in ons heeft specifieke eigenschappen en functies. De chakra’s zijn namelijk verschillende soorten bewustzijn.

Het zijn eigenlijk de verschillende gebieden in je leven. Zo is het eerste chakra bijvoorbeeld gekoppeld aan overleven en het tweede aan creativiteit. Het derde is je gevoel van eigenwaarde en het vierde vertelt je iets over de liefde. Chakra vijf is je communicatie, zes geeft inzicht en het zevende verbindt je met het hogere. Chakra’s zijn dus voelbaar in je lichaam en af te lezen aan je gedrag. Om chakra’s te beïnvloeden of te leren kennen, worden vaak speciale kleuren, symbolen en edelstenen gebruikt.

De meest voorkomende kleuren en edelstenen zijn:

1e chakra: rood – rode jaspis
2e chakra: oranje – perzik aventurijn, carneool, oranje calciet
3e chakra: geel – goudkwarts, citrien, gele agaat, gele jaspis
4e chakra: groen – rozenkwarts of groene aventurijn
5e chakra: blauw – lapis lazuli, sodaliet, blauwe chalcedoon
6e chakra: indigo – amethist, grijsblauwe agaat
7e chakra: violet – bergkristal of amethist

Afmetingen

Ca. 18 – 19 cm


Let op: Doordat de armbanden zijn gemaakt van natuursteen is elke armband uniek en kunnen de kleuren afwijkend zijn van de kleuren op de foto.