Edelsteen Boompje Spiritualiteit Amethist op Agaat Schijf (12 cm)

Adviesprijs€ 39,99
-18%
€ 32,99
(1 stuk(s) = € 32,99)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3-7 dag(en)

Beschrijving

Edelsteen Boompje Spiritualiteit Amethist op Agaat Schijf (12 cm)

Het Edelsteen Boompje Spiritualiteit Amethist op Agaat Schijf is een prachtig en symbolisch stuk dat de spirituele energie van amethist combineert met de aardse schoonheid van een agaat schijf. Dit betoverende decoratieve object is ontworpen om een sfeer van rust, spiritualiteit en innerlijke groei in je omgeving te brengen.

Amethist is een krachtige edelsteen die bekend staat om zijn spirituele eigenschappen. Het heeft een kalmerende en beschermende energie die helpt bij meditatie, spirituele groei en het openen van het derde oog. Amethist wordt al eeuwenlang gebruikt om verbinding te maken met hogere bewustzijnsniveaus, innerlijke wijsheid en spirituele helderheid.

Het boompje is met de hand gemaakt en bestaat uit kleine getrommelde amethist steentjes die samen de bladeren vormen. De takken zijn vervaardigd van koperdraad, waardoor je de vorm naar wens kunt aanpassen. Het boompje staat stevig en elegant op een agaat schijf, die de aardse energie en stabiliteit vertegenwoordigt. De agaat schijf heeft een prachtige textuur en kleuren die variëren.

De combinatie van amethist en agaat maakt dit boompje niet alleen een mooie decoratie, maar ook een krachtig hulpmiddel voor het bevorderen van spirituele groei en innerlijke balans. Plaats het op een prominente plek in je huis, op je meditatie-altar of in je spirituele ruimte om een serene en geïnspireerde sfeer te creëren.

Het Edelsteen Boompje Spiritualiteit Amethist op Agaat Schijf is niet alleen een decoratief stuk, maar ook een betekenisvol cadeau. Het symboliseert de zoektocht naar spirituele verlichting, innerlijke rust en bewustzijn. Het is perfect voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, spirituele mijlpalen of als een attent geschenk voor geliefden, vrienden of familieleden die hun spirituele reis willen versterken.

Breng de energie van spiritualiteit en innerlijke groei in je leven met het Edelsteen Boompje Spiritualiteit Amethist op Agaat Schijf. Geniet van de pracht en de helende eigenschappen van amethist en de aardse stabiliteit van agaat, verpakt in een betoverend boompje dat je spirituele pad zal verrijken en verlichten.