Edelsteen Grijze Agaat Vlinder – Zilverkleurig (ca. 7 x 5 cm)

€ 16,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

Edelsteen Grijze Agaat Vlinder – Zilverkleurig (ca. 7 x 5 cm)

De Edelsteen Grijze Agaat Vlinder – Zilverkleurig (ca. 10 x 8 cm) is een prachtig en decoratief stuk dat de natuurlijke schoonheid van agaat combineert met de charmante vlindervorm. Deze unieke creatie heeft een zilverkleurig lichaam en de vleugels zijn gemaakt van agaatschijven.

Het zilverkleurige lichaam van de vlinder geeft het een elegante en moderne uitstraling, terwijl de agaatschijven een natuurlijk element toevoegen aan het decoratieve stuk.

Grijze Agaat staat bekend om zijn aardende en stabiliserende eigenschappen. Het helpt bij het creëren van innerlijke balans en harmonie. De verschillende aardetinten van agaat kunnen variëren van wit, bruin, blauw en grijs. Dit geeft de vleugels van de vlinder een natuurlijke en rustieke uitstraling.

De vlinder symboliseert transformatie, vrijheid en lichtheid. Het is een prachtig symbool van positieve verandering en persoonlijke groei.

De Edelsteen Grijze Agaat Vlinder – Zilverkleurig is een schitterend decoratief stuk dat een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegt aan je interieur. Plaats het op een bijzettafel, vensterbank, boekenplank of ergens anders in huis om een vleugje elegantie en betekenis toe te voegen.

Dit decoratieve stuk is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familieleden die houden van natuurlijke decoraties en de bijzondere betekenis van agaat en vlinders waarderen.

Let op: Aangezien het om natuurlijke edelstenen gaat, kunnen de kleur en tekening van de agaat licht variëren. Elke agaat vlinder is uniek en heeft zijn eigen charme.

Extra informatie

Kleur

lauw, Bruin, Grijs, Wit, Zilverkleurig

Afmetingen ca. 7 x 5 cm

Gewicht ca. 60 gram

Materiaal Agaat