Edelstenen Verzamelen Starterset – Basic

€ 37,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3-7 dag(en)

Beschrijving

Edelstenen Verzamelen Starter-set – Basic

De Edelstenen Verzamelen Starter-set – Basic is een prachtige samenstelling van verschillende edelstenen en kristallen om je edelstenenverzameling te beginnen of uit te breiden. Deze set bevat:

  • Gouden Driehoek in rood tasje: De Gouden Driehoek bestaat uit drie edelstenen – amethist, rozenkwarts en bergkristal – die samen een krachtige combinatie vormen. De amethist staat voor spiritualiteit en intuïtie, rozekwarts voor liefde en harmonie, en bergkristal voor helderheid en energie. Het rode tasje is ideaal om je Gouden Driehoek in te bewaren en overal mee naartoe te nemen.
  • 12 x trommelstenen verrassingsmix: Deze set bevat 12 verschillende trommelstenen van diverse edelstenen en mineralen. Elke steen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en energieën, en je kunt ze gebruiken voor meditatie, healing, decoratie of gewoon om te bewonderen. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan prachtige stenen in deze mix.
  • Schatkistje met Edelstenen 200 gram: Dit schatkistje bevat een verzameling van 200 gram aan edelstenen en kristallen, zorgvuldig uitgekozen om je te laten genieten van de diverse kleuren en vormen van deze natuurlijke schatten. Het schatkistje is een waardevolle aanvulling op je edelstenenverzameling en kan ook dienen als een mooi display in je huis.

De Edelstenen Verzamelen Starterset – Basic is perfect voor zowel beginners als ervaren verzamelaars. Het biedt een mooie variatie aan edelstenen en kristallen die je kunt gebruiken voor diverse doeleinden, zoals healing, meditatie, decoratie, en het creëren van een positieve en harmonieuze sfeer in je leefomgeving.

Deze set is niet alleen een waardevolle aanwinst voor jezelf, maar ook een prachtig geschenk voor vrienden, familie of iedereen die geïnteresseerd is in edelstenen en hun bijzondere energieën. Ontdek de magische wereld van edelstenen en begin je reis naar innerlijke rust, balans en welzijn met de Edelstenen Verzamelen Starter-set – Basic.

Extra informatie

Afmetingen 10 ~ 60 mm

Materiaal Amethist, Apatiet, Aventurijn, Bergkristal, Citrien, Labradoriet, Rozenkwarts, Seleniet