Mini Edelsteen Boompje Amethist in Glas voor Spiritualiteit (50 mm)

€ 14,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3-7 dag(en)

Beschrijving

Mini Edelsteen Boompje Amethist in Glas voor Spiritualiteit (50 mm)

Het Mini Edelsteen Boompje Amethist in Glas is een prachtig en betekenisvol stuk dat de spirituele energie van amethist combineert met de elegantie van een glazen omhulsel. Dit unieke decoratieve object is ontworpen om een sfeer van spiritualiteit, rust en innerlijke groei in je omgeving te brengen.

Amethist is een krachtige edelsteen die bekend staat om zijn spirituele eigenschappen. Het heeft een kalmerende en beschermende energie die helpt bij meditatie, spirituele groei en het openen van het derde oog. Amethist wordt al eeuwenlang gebruikt om verbinding te maken met hogere bewustzijnsniveaus, innerlijke wijsheid en spirituele helderheid.

Het boompje is met de hand gemaakt en bestaat uit kleine getrommelde amethist steentjes die samen de bladeren vormen. De takken zijn vervaardigd van ijzerdraad. Het boompje is geplaatst in een elegant glazen omhulsel, waardoor het als een waar kunstwerk tentoongesteld kan worden.

Het Mini Edelsteen Boompje Amethist in Glas is niet alleen een decoratief stuk, maar ook een krachtig symbool van spiritualiteit en innerlijke groei. Plaats het op je altaar, in je meditatieruimte, of op een speciale plek in je huis om een serene en geïnspireerde sfeer te creëren. Het glazen omhulsel beschermt de delicate structuur van het boompje en voegt een vleugje elegantie toe aan de algehele uitstraling.

Dit mini-edelsteen boompje is perfect voor mensen die graag een spiritueel accent willen toevoegen aan hun interieur, maar ook voor mensen die onderweg willen genieten van de helende energie van amethist. Het compacte formaat van het boompje maakt het gemakkelijk om mee te nemen en in verschillende omgevingen te plaatsen.

Breng de energie van spiritualiteit en innerlijke groei in je leven met het Mini Edelsteen Boompje Amethist in Glas. Geniet van de pracht en de helende eigenschappen van amethist, verpakt in een betekenisvol boompje dat je spirituele pad zal verrijken en verlichten, waar je ook bent.

Extra informatie

Afmetingen Ca. 50 mm

Materiaal Amethist

Gewicht Ca. 20 gram