Reinig je Huis Pakket (Groot)

€ 45,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Reinig je Huis Pakket (Groot) kopen- Groothandel

 • Met één pakket alles wat je voor smudge ceremonie nodig hebt
 • Natuurlijke en authentieke producten
 • Heeft een reinigende en beschermende werking
 • Zachte, zoete geur van het Palo Santo Hout
 • Creëert een warme, fijne, relaxte atmosfeer
 • De sterke geur van witte salie kan lang blijven hangen
 • Natuurlijke producten zijn: kunnen afwijken van de foto

Dit reinig je huis pakket bestaat uit:

 • 1 x Abalone Schelp van 9 – 10 cm
 • 2 x Palo Santo Hout (Ca. 40-50 gram totaal)
 • 3 x Witte Salie Mini Smudge Stick

Reinig je Huis Pakket (Groot) Kopen bij Spiru

De smudge set groot bevat meer Palo Santo hout en Witte Salie dan het Reinig Je Huis Pakket Normaal. Het is samengesteld voor de fanatieke smudger of om grotere (energetische) ruimtes te reinigen. Het Reinig je Huis Pakket wordt gebruikt bij:

 • Ongemakkelijke, negatieve of angstige gevoelens
 • Gevoel hebben dat je niet alleen bent als je wel alleen bent
 • Slecht slapen of nachtmerries
 • Veel negatieve gebeurtenissen zoals ruzies in huis
 • Nieuwe (tijdelijke) woonruimte

Abalone Schelp

De Abalone Schelp komt uit Nieuw-Zeeland en symboliseert het element water. Daarom wordt deze vaak gebruikt om de as op te vangen tijdens het smudgen. Ook door de natuurlijke luchtgaten en sterkte van de schelp is deze geschikt om als schaaltje bij een smudge ceremonie te gebruiken. Doe een laagje zand in de schelp om deze tijdens het reinigen van de ruimte vast te kunnen houden of neer te kunnen zetten.

Dit is een natuurproduct en kan daarom oneffenheden of onregelmatigheden aan de rand van de schelp bevatten. Hierbij kan je denken aan losse chips e.d. Dit doet uiteraard niet af aan de kwaliteit maar draagt juist bij aan het authentieke karakter.

Witte Salie Smudge Stick

Witte Salie bladeren groeien in de vrije natuur in Noordwest Mexico en Californië aan de Salvia Apiana boom. De bladeren worden met de hand geoogst en met een touwtje samengebonden tot een stick. Het kruid wordt al lange tijd in verschillende vormen en kleuren voor bijzondere ceremonies gebruikt, maar witte salie wordt tegenwoordig speciaal voor reinigingsrituelen gekweekt.

Palo Santo

Palo Santo is hout afkomstig van de Bursera Graveolens boom uit Peru. Het hout smeult langzaam en wordt door gebruikers ook wel “zuiverend hout” of “Heilig Hout” genoemd. Tijdens het smeulen zou er een zoete en zachte geur ontstaan die ontspannend werkt. Palo Santo wordt gebruikt om ruimtes te reinigen en te vullen met positieve energieën.

Reinig Je Huis Pakket Gebruiken

Tijdens het reinigen van het huis gebruik je de witte salie om negatieve energieën te verdrijven. Het Heilig Hout wordt gebruikt om het gereinigde energieveld juist met positieve energie te vullen. Zo gebruik je onze smudge set:

 1. Reinig eerst je eigen energieveld met de smeulende witte salie.
 2. Leg de smeulende witte salie stick in de Abalone Schelp. Loop hiermee door het de ruimte terwijl je met een veer of je andere hand de rook verspreidt. Begin op zolder en eindig in de kelder.
 3. Doe hetzelfde met de Palo Santo sticks om de energetische ruimte die je net hebt gereinigd met positieve energie te vullen.
 4. Doe dit tot slot bij jezelf en sluit af door de engelen of gidsen voor hun hulp te bedanken.
 5. Herhaal dit proces een keer in het kwartaal, tenzij dit eerder nodig is.

Let op: Houd buiten bereik van brandbare materialen en kinderen

Andere smudge benodigdheden

Voor de eerste keer smudgen? Dan kun je beter begin met een kleiner smudge set. Daarnaast hebben we andere smudge benodigdheden, zoals kooltjes en keteltjes. Ook een vuurvaste schaal kan van pas komen als je de Abalone Schelp ergens in een ruimte neer wilt zetten. Als je van lekkere geurtjes houdt, kun je ook eens rondsnuffelen tussen alle soorten wierook. Rust en kalmte vind je bij Spiru!

Meer weten over smudgen, lees onze blog

Als je vaker aan de slag wilt met het pakket, lees je in onze blog alles over je huis reinigen met salie. Hier vind je meer tips en tricks die van pas kunnen komen bij een smudge ceremonie!

Extra informatie

Materiaal Witte Salie

Geur Witte Salie